Tuesday, May 11, 2010

akhirnya blog badge siap

hi everyone...
Akhirnya siap juga blog badge saya. Beberapa kali tempah tak dapat2 akhirnya berhasil juga..
Saya suka sangat...
Saya dapat tau kat shout box saya tadi.Tq so much saudara afzar.Kamu sangat kreatif buat design blog badge ni..

haaaa..cantik kan??
*sesiapa yang nak buat blog badge, tempah jer kat saudara afzar.Free punya.Saya rasa ramai dah buat, saya yang lambat ni..nasib lah dapat.Kalau tak frust saya.hehehehe

me,

7 comments:

  1. assalamualaikum, boleh buat header tak?? kalau boleh tolong jawab dekat email K.. asmaria2009@gmail.com. terima kasih

    ReplyDelete
  2. cantik laa..dah lama tau tp tak buat2 pun lagi..huhu..jeles ni! :p

    ReplyDelete
  3. asmaria:huhuhu..kalau saya memang tak dapat.tengok jer la blog saya yang tak berheader ni.cuba buat,tak cun2
    MM:tq..boleh tempah juga kat afzar if berminat
    mamalieyna: pas ni blh buat ye.mesti cantik

    ReplyDelete
  4. lovely familia..yummy eh isha nya

    ReplyDelete
  5. cantiklah blog badge tu...tp tak sempat2 lagi nak buat...

    ReplyDelete
  6. mommyYen: yummy isha pia.hehehe
    izan:buat lah izan, pergi je kat blog dia.free lagi tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers