Thursday, June 24, 2010

tag 20 perkara tentang mumyShaneQeisha

 Tag ni daripada mommy Yen Nathaniel...yang cantik jelita. Tq 4 da tag ya, ada lah entry saya hari ini..
20???? banyaknyer...rasa macam nak buat esei pulak.
1. Anak sulung daripada 2 orang adik beradik
2.Ibu kepada Gerald Shane dan Saleisha Qeisha.Sepasang cahaya mata yang teramat saya sayangi..lebih daripada nyawa saya sendiri..
3. Seorang guru yang agak tegas dan garang tapi sayangkan anak-anak murid...
4. Ada lesen memandu semasa umur 24 tahun.Excited sangat nak drive keta time belum ada lesen. Bila dah ada lesen agak malas juga...suka bawak keta laju2 time lambat turun kerja. Tapi bukan tahap yang menakutkan yer...lebih suka bawa keta kecik jer..jimat kos!
5.Suka shopping with husband..sometime with kakak ipar..
6.Mula minat dengan jenama 'Hush Puppies'...berkualiti dan sangat selesa dipakai..100% cotton. Walaupun agak mahal..alah membeli, menang memakai
7.Suka 'icecream rainbow'-kokoberry
8.oh ya...time sekolah rendah, saya merupakan ketua kelas dari tahun 2 sampai tahun 6. Masa itu saya sangat suka buli orang.hahahaha
9. Nama pangilan dari dulu hingga sekarang ialah WIN...hanya cikgu hasnah yang panggil saya Nie...hubby pangil dear
10.Suka pakaian dan barangan yang cute2
11.suka berkaroake di rumah lepaskan tension. Syok sangat bila dapat score atas      90.hehehehe
12.Masa di maktab selalu datang lambat tutorial...bersiap lama giler..nak cunn ler tu..sampaikan ada pernah lecturer tanya.."dari mana, dari boulevard ker?"
13.Berasa sangat senang bila dapat membantu orang lain
14.Kadang2 keras kepala..tidak suka dipaksa
15.Mencintai suamiku sepenuh hati...
16.Suka menonton afc channel(suka tengok chef2 memasak)ceria,(join anak2)astroria..sekarang ni channel sport pulak..'world cup'.Sebelum ni takde channel sport..tambah channel gara2 world cup
17. Suka warna pink,putih,hijau,ungu
18.Sayang mama sangat2....dialah ratu hatiku dan anak2ku
19.Seorang yang simple...bergaya ikut tempat.Kalau ada function melaram ler juga..
20.Suka blog mumyShaneQeisha..hehheeee.....

huhhhhh siap juga akhirnya....nak tag rakan2 yang lain pulak..

@@@@ sila buat yer...yang lain pun boleh buat juga.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers