Sunday, July 18, 2010

weekend xtvt

Salam hari Ahad semuanya..
Hari ini berehat di rumah sahaja..hujan lebat selepas tengahari tadi, takde mood nak pergi mana.Cumanya breakfast kat luar pagi tadi je( elok sangat cuaca pagi tadi). Entry ni bukan aktiviti minggu ini ya, outdoor xtvt with family last week.
Bersama family bersantai di taman selera,miri.Layan pic2 bersantai di taman selera miri.

Anak2 la yang paling seronok. Ini adalah peluang keemasan untuk Shane dan Qeisha berlari-lari. Saya tak nak lepaskan peluang captured pictures mereka berdua.

Anak2 buah husband pun turut sama bersantai di sini.Qeisha suka geng dengan Kevin. Selalunya tak mau geng.Shane ngam dengan sesiapa jer.Suka Shane dan Qeisha tengok bubbles tapi tak reti blow bubbles.Mommynya la jadi mangsa.memangnya suka pun..heheh

Balik dari taman selera, singgah kat playground kat apartment PGA(kakak ipar n family new quaters).Apartment ni baru jer beberapa minggu dah diduduki.Best betul family polis2 yang dapat apartment sebegini. Very enjoyed weekend..

about taman selera, miri..
The oldest recreational park in Miri, Taman Selera is situated in Brighton about 3KM from the city center at Tanjung Lobang. Besides the golden sand beach, children's playground and outdoor facilities, there is an open air hawker center which is a popular eating place with all sorts of delightful local food. Enjoy the beautiful sunset and feel the cool sea breeze as you listen to the sound of the splashing waves..

tadaaaa....

3 comments:

  1. bes mai shane n isha jalai2 belama gulai ngau mami dadi..

    ReplyDelete
  2. waa..tmpat cantik buat photo shoot..

    ReplyDelete
  3. ayub:boring ga sduai ya ba rmh..bc pluang ila kitai pegi kia sama2.bbq ka.mbe dah landik amai bjaku anak 2wa time nya
    fikaryna:ya betul,kalau pergi miri jgn lepaskan peluang datang sini

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers