Friday, July 16, 2010

Deodoran si gadis dan jejaka

BAGI gadis yang mahu menikmati hidup dengan penuh cabaran, Nivea kini tampil dengan produk deodoran terbaru khas Nivea Angel Star.

Koleksi deodoran Nivea Angel Star didatangkan dengan dua pilihan iaitu Hot Crush dan Icy Kiss. Formula tanpa alkohol dan antipeluh ini memberikan perlindungan 24 jam terhadap kebasahan serta bau.

Tidak ketinggalan untuk lelaki Nivea memperkenalkan You Rock! - Menergy khas buat jejaka.

Deodoran formula terbaru ini bukan sahaja boleh menyahkan bau badan, malah tidak mengundang iritasi pada kulit, memberikan kesegaran dan bau maskulin walaupun terlibat dalam aktiviti lasak.

Ia didatangkan dengan dua jenis iaitu Rebellious dan Wild.

@@@ Saya memang suka produk nivea.Harganya pun tidak terlalu mahal.Losyen dan deodoran memang nivea sejak dari sekolah menengah dulu.
***Oredi dapatkan produk deodoran terbaru khas Nivea Angel Star !!!lebih wangi.
u all boleh cuba kalau tak caya




3 comments:

  1. baru jr tgk iklan dalam tv malam tadi...
    nak beli...nak beli...

    ReplyDelete
  2. saya pakai dulu sbb model dia lisdawati hehe. skrg tak pakai dah sebab pakai garnier.

    ReplyDelete
  3. izan:bagus deodoran ni..perlindungannya tahan lama
    adia:minat lisda yer..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers