Monday, September 6, 2010

BBQ + bersantai @ Taman Selera

Happy monday 2 u all.
Happy holiday kepada semua yang tengah bercuti. Suka cuti coz boleh meluangkan masa bersama anak2 dan family. Hari Sabtu bersantai dan bbq di taman selera. Mula2 kakak ipar request bbq di rumahnya, my husband request kat taman selera. Dipersetujui, dan menjadilah plan nak bbq sambil bersantai with family kakak ipar. Very happening!
bbq sambil makan2...suka sangat udang. Lola n family siap dirikan khemah lagi
4 orang pakai baju merah time ni, macam sepakat pulak.
*Bel with mumy n dady...5 bln lbh saya rasa, very sporting tak de merengek-rengek.comel..

Kanak2 riang...semuanya comel2 belaka. Bergembira dalam khemah, menyanyi-nyanyi dan menari
*Shane very happy n so naughty...hangin betul saya dibuatnya, berguling-guling dan berlari-lari tak reti nak break sampai terjatuh. Saya terjerit-jerit panggil tak dipedulikan. Akhirnya saya yang terkejar-kejar sana sini.  Memanglah kawasan tersebut sesuai untuk bermain dan berlari tapi cara dia agak bahaya. Aduhai shane, very hyperaktif. On the way balik rumah, tertidur dalam keta coz terlalu letih.Sebelum tertidur habis susu dan air ribena yang saya bekalkan, haus letih bermain. Qeisha ok jer...asyik berkepit ngan neneknya."hug2 saja2"

*ok that's all ya
babaiii...nak melawat blog rakan2 blogger yang lain pula.

7 comments:

  1. Wow bestnya bbq dengan family kan???

    ReplyDelete
  2. ya ibuwawa bersantai sambil makan n merpatkan tali silaturrahim gitu

    ReplyDelete
  3. bes amai eisha n shane main dlm tent neh..manchal amai shane diatu

    ReplyDelete
  4. mommyYen:makin mancal meh shane dia2.udu buli qeisha

    ReplyDelete
  5. ena:anak2 yg happy sesangat..berpeluang berlari dan bermain
    ?:huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers