Tuesday, September 28, 2010

layan Cadbury zip + kartun

hi all
Petang ni lepas balik kerja duduk rumah je with my hero n heroin. Nenek mereka dua dah jalan2 with my brother n his wife.Saya bagi chance my mum release tension kejap jalan2.So,kami bertiga layan cadbury zip dan kartun ler. si dady pula keja office hour, belum balik lagi..
anak bujang dan anak dara saya tengah mamam cadbury zip (Vanilla Flavoured Wawfer In Milk)  .Mumy pun join sama juga.

Shane suka sangat, sekejap jer dah habis. Si hencem mumy ni makin nakal dan semakin bijak. Dia akan duduk elok2 bila layan favourite kartun nya jer.

si comel qeisha mamam cadbury zip.Mulutnya makin becok macam mulut murai. Suka sangat menyanyi-nyanyi.Sebutannya jelas,macm2 kids song dia suka nyanyi...if qeisha nyanyi alphabet sounds memang lucu sangat.:)
ok that's all..babaiii.

4 comments:

  1. comelnya dua beradik tu...makin bijak yer mummy...

    budak2 coklat n katun ni mcm dah bstfren dirang..xdpt dipisahkan...

    ReplyDelete
  2. betul 2 hanim coklat n kartun mmg kesukaan anak2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers