Saturday, September 11, 2010

Layan steamboat @ mommyLola house

090910 adalah anniversary saya ngan husband. Awal2 dah plan nak keluar dinner berdua saja. Kebetulan kena masa cuti raya dan cuti sekolah. Nak dinner berdua saja, cuba buat kelainan dari tahun lepas..
Terpaksa ditangguhkan ya kerana kebetulan kakak ipar ajak makan dan berkumpul ramai2 di rumahnya, kebetulan ibu dan bapa mertua ada datang dari kampung. So, makan steamboat la kami ramai2..itu lebih penting kan.Dinner tu boleh ditangguhkan buat sementara waktu...(tak merajuk punya)
mummy imelda(kakak ipar) punya resipi.... sup tomyam & ayam. Budak2 suka jagung manis.

Makan ramai2..udang memang my favourite.Boleh tahan juga...tengah berasap tu.Oh ya,birthday kakak ipar (mommy Lola) saya juga hari ni.Birthday dia sama tarikh with our anniversary .Kiranya celebrate bday dia la nie.Pic atas sekali yang memakai baju black colour.

Jangan berebut-rebut ya, masih banyak lagi. Nampak happy diaorang ni layan steamboat. Tengok tu, semua pilih tom yam sup. Pedas dan menyelerakan.
Anak2 enjoy dapat bermain dan makan sama2. Qeisha dan shane suka jagung manis sahaja.
Nakal sememangnya la..tak apa janji tak bergaduh jer kan.

*Layan steamboat ramai2 baru beshh...(bukan selalu) lebih berselera dan lebih meriah. Tak gitu ya???
*ok, nak pergi ngabang raya lagi, semalam konvoi 5 buah keta ngabang pergi rumah staf2 sama kerja ngan husband.babaiii

me,

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers