Tuesday, September 21, 2010

Majlis ramah tamah aidilfitri 2010

eNtRy RaYa LaGi????
Majlis ramah tamah aidilfitri last week di sekolah. Agak meriah juga ya, turut dihadiri para ibu bapa murid2 Tahun 6.
Sempat posing depan stage..apa2 aktivit sekolah akan diadakan di Galeri Ilmu ini.Cantik juga hiasan stage ni.suka tengok purple colour

Ada bermacam-macam juadah, guru2 tengah memilih hidangan yang ada. Saya memang suka lemang + rendang.Kenyang sangat time ni.Oh ya ada cheese kek special sponsor daripada GB time ni.

Antara persembahan murid2 pada majlis tersebut.Ramah tamah aidilfitri sekaligus dengan sambutan Hari Malaysia.

*tujuan utama mengadakan majlis ini ialah untuk mengeratkan perhubungan persaudaraan yang berkonsepkan 1 Malaysia yang diilhamkan oleh Perdana Menteri kita iaitu Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak.


ok all nak blogwalking pula pas ni.babaiii

5 comments:

  1. phewitt!!!kenyang makan lemang raya winnie?

    ReplyDelete
  2. kompom bendar ya tuk makai...ekekeke

    ReplyDelete
  3. dh namanya makan,kenyang lol.hehe
    mommyYen:bndar makai,ukai slalu kan

    ReplyDelete
  4. bestnya..mcm2 ada yer..meriah lah..betul tu mengeratkan perhubungan persaudaraan..

    ReplyDelete
  5. hanim:mcm2 pilihan..rasanya semua mesti cuba

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers