Friday, September 24, 2010

masing2 tak nak mengalah

Hi all ..dalam minggu ni rasa malas nak on9 lama2. Nak updates blog pun liat juga. Saya ikut pengawas peperiksaan UPSR, boring sangat2 macam security jer, jaga student sedang ujian.
Entry tentang dua buah hati saya yang semakin nakal dan suka berebut toys. Masing2 tak nak mengalah....

Sebelum ni Qeisha selalu mengalah dengan shane, sekarang ni  dia tak nak kalah dan pandai merajuk berlari masuk ke dalam bilik dan menangis kiranya shane ambil toys dia.
Shane abangnya pula memang suka menyakat qeisha, tengok adiknya marah lagi la suka menyakat.
Shane tokkk!!!! shane said
Qeisha answer: Eisha tokkk!!!!
kadang2 pening/pusing juga dengan karenah mereka dua
* Shane makin suka tolak2 qeisha..apalagi menjerit dan berlagu lah si adik
muka 'congek' qeisha. Muka merajuk dengan shane la nie...
"luv my kids very much
tataaaa....

4 comments:

  1. comelnya qeisha mrajuk...abgnya pun pndai sgt myakat adiknya...mcm tulah mummy kalu ada anak 2 nie..mesti dorang gaduh2 manja gitu..

    ReplyDelete
  2. kasih mai iesha comel abak-abak deh.kitu keh,kwn yen dtu..

    ReplyDelete
  3. hanim:shane mmg blh tahan hyper aktifnya.suka buli adik dan tak nak mengalah
    mommyYen:qeisha pandai mangah dia2.t kwn yen baru nda belaya sduai ya

    ReplyDelete
  4. shane tak boleh sakat adik ya..kesian adik comel tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers