Monday, October 11, 2010

Gemilangnya Wedding Of The Century Dr SMS

11 OKT 2010: Dengan dihadiri 1000 tetamu jemputan dari kalangan golongan Diraja, orang kenamaan termasuklah 80 orang angkasawan daripada seluruh dunia, majlis persandingan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Sheikh Mustapha dengan Dr Halima Mohd Yunos telah berlangsung dalam suasana yang penuh gilang gemilang di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya, pada malam tadi.


Bertemakan Pahlawan Melayu di Istana Kayangan, pasangan yang sama cantik sama padan ini telah mengenakan persalinan putih rekaan Putra yang cukup menarik dan anggun daripada Butik Cosry sewaktu diarak masuk ke dalam dewan tersebut. Untuk upacara memotong kek pula, pasangan raja sehari ini telah mengenakan persalinan daripada pereka fesyen terkemuka iatu Datuk Bernard Chandran.

Sepanjang majlis ini berlangsung, tetamu undangan telah dihiburkan dengan lagu-lagu daripada nyanyian Datuk Yusni Hamid serta penyanyi baru dari negara sebera

Majlis persandingan yang dilabel sebagai wedding of the century ini turut dipancarkan secara siaran langsung menerusi TV3 pada malam tersebut. Ia kemudian berakhir kira-kira jam 11 malam

*Memang best sangat majlis persandingan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Sheikh Mustapha dengan Dr Halima Mohd Yunos ni.very2 exclusive
sumber:murai.com

4 comments:

  1. sgt gah perkhawinannya tp mcm ada yg xkena jer..yg pnting pgantin pompuan tu cntik sgt...

    ReplyDelete
  2. hurm..sapa sangka dari org yg tak kenali umum boleh jadi sorg yg sgt berpengaruh hanya dengan one step fly to the moon...itulah unik nya DR SMS..untung nya halina..ekekekek..

    ReplyDelete
  3. inilah yang dikatakan tuah badan...

    ReplyDelete
  4. hanim:sepadan betul diaorang tu kan
    mommyYen:mmg untung sangat kan halina tu
    ibu wawa:tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia tak siapa yang tahu kan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers