Thursday, October 7, 2010

Shane buli adik tolak toddler car

Waktu petang shane n qeisha selalu bermain kat luar rumah.Ye lah...playground agak jauh, malas nak drive.Lagipun bermain kat luar rumah lebih selamat kan. Shane dah pandai suruh adik tolak toddler car. Qeisha ikut jer arahan,tapi kejap jer.

Tersenyum happy si abang shane...qeisha dah boring dah.Shane said:"pandai eisha kan,"
toddler saja lah shane ya, nak beli bicycle nenek shane kata jangan dulu,tunggu shane 4 years. Saya mana2 jer..mana tau nenek nak hadiahkan shane bicycle.hehehhh..

mood bagus...love this pic. Qeisha suka school bag tu.Suka dengar mereka berbual menggunakan 3 bahasa rojak.bi,bi2 n bm :)
*terasa hidup lebih bahagia melihat anak2 di depan mata....mereka adalah segala-galanya...

9 comments:

  1. mummy...suka tgk qeisha tolak shane naik toddler car tu. sure dia happy sbb dia rasa dia kuat...hehehe

    ReplyDelete
  2. shane buli adik yer...agaknya nnti anak sy pun cm tu..bahagiakan ada anak sepsg..sama kan kita..syukur...

    ReplyDelete
  3. ha ha ha...comel arr shane buli adik dia...
    nasib ler adik dia pasrah jer kena tolak abg dia kan....

    ReplyDelete
  4. ee.. abgggg.. tak baik tau buli adikkk.. baikk jer adik kannn.. ikut cakap abg..

    ReplyDelete
  5. izan:qeisha happy tengok shane terjerit-jerit n ketawa
    hanim:shane suka buli adik, ya sama kita dah ada spasang
    zana:ada juga bab adik tak nak mengalah,iaitu masa shane disturb her books
    elly&emmy:hehehe..ya la kan

    ReplyDelete
  6. wahhhh...rindu ngan diorang dua ni...!

    ReplyDelete
  7. heheee... sama mcm both my doters.. kakak suka naik todler car, n suruh adik tolak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers