Saturday, October 30, 2010

sweet memory with my frens & classmate @ mapesa

Hi all..
Dua tiga hari nie, saya tak berapa sihat..fever+flu. Geram betul, serba tak selesa.Baru petang ni ada ok ckit.Dahla ada mesyuarat staf kat sekolah tadi, hidung pula rasa tersumbat.Aduiii memang menyeksakan.Nak jalan2 pun takde mood.
Hmmm, tetiba jer terjumpa pic2 with kawan2 kat maktab dulu kat my pictures. Rindu juga dengan diaorang.
With my best freinds cka,lida,jijah... & my classmate...dinner @ Grand Palace hotel.Enjoyed sangat time nie. Kenangan yang teramat manis bila dapat jadi 'Queen of the nite' time ni. Sebenarnya semua lawa2..coz melaram sakan.heheheh..rindu sangat body time nie.Selalu berempat..shopping sama2,pernah beli baju yang sama,sampai ada kawan kata buy 1,free 3,makan kat kafe sama2 & time nak berjimat masak with rice cooker(macam2 kenangan manis with u all)
Malam bakal graduan @ Dynasty hotel...best sangat semua sama batch ikut dinner masa nie.With lida & Yek.Agak seksi ya..melaram mmg no.1 dulu
 @ kafeteria mapesa...jijah,cka,rin,lida & yek. Semua comel2 jer time nie.Owes be happy...
Haaa..ni pula my classmates photo...cuba cari mana saya.Mentor class kami memang cute dan baik hati :).

note: Sekarang nie jumpa kat FB saja lah.Moga u all sentiasa sukses dan jangan lupa kawan ya..
nak juga abadikan sedikit kenangan kat teratak buruk saya nie...

5 comments:

  1. bestkan dpt tgk gambar2 lama..terubat rindu.

    ReplyDelete
  2. betul tu ana,terjumpa kwn2 lama.mcm2 kenangan dgn mrk

    ReplyDelete
  3. Wah cantik-cantik...jadi kesengsem hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers