Saturday, November 27, 2010

mykids- masa masih baby lagi..

holllaaaaaa..baru saja lepas minum petang ni.U all dah minum petang ke? Kedua-dua buah hati hati saya tengah nyenyak tidur petang ni.Boring2 on9,terlintas nak lihat pic2 anak2 masa masih baby dulu.Tersenyum sendiri saya melihat bermacam-macam aksi anak2 bergambar masa kecil.Terasa masa begitu pantas berlalu..kini Shane sudah pun berusia 3 tahun 3 bulan, manakala Qeisha 2 tahun 3 bulan.
Suka sangat pic nie..shane 7 months masa kami pergi bercuti ke KK. Best sangat..next time nak pergi bercuti ke situ lagi. Saya selalu pakaikan shane 'bib' coz dia selalu keluar air liur masa ni, biasalah nak tumbuh gigi. Saya bagi Shane breast feeding 6 months sahaja coz saya pregnant kan qeisha.
Ini pula Qeisha saya..4 months. Very chubby kan, mana tak full breastfeeding masa nie.Geram saya tengok pic qeisha ni.Jarak kelahiran Qeisha dengan shane cun2 setahun, ya ada saya nyatakan kat older post saya, Shane lahir 01/08/07 manakala qeisha 02/08/08. Saya sangat bersyukur dengan anugerah ini.Kehadiran sepasang cahaya mata ini begitu bermakna dalam keluarga kami.
Sengaja saya cari pic yang pakai baju sama...shane sangat sayang adiknya. Walau selalu kelahi berebut toys, mereka dua tidak mahu berjauhan.Sekiranya seorang tidur, seorang akan tercari-cari..Semoga anak2 mama
membesar dengan sihat dan menjadi anak yang bijak pandai.amien..

*Hari ni berehat di rumah sahaja, malas nak jalan2.Semalam balik lewat dari rumah kakak ipar, makan berkumpul ramai2.Dekat pukul 1am sampai umah.Shane dan qeisha pun lewat tidur..ya lah bangun lambat hari ni, kul 9am baru bangun.that's all...nak menjenguk u all pula..bye :)

7 comments:

  1. cumeinyaaaa winnn ... ada iras2 winn tak masa kecik .. bam - bam :)

    ReplyDelete
  2. sangat cute dua beradik tu kan..
    chubby nye time baby qiesha tu kan.. geram!!

    ReplyDelete
  3. alololo...dua dua chubby.ahaks...*miss them soooo much..*

    ReplyDelete
  4. comelnya 2 beradik tu...muka pun seakan2 sama..untung anak2 win fully breastfeed...

    ReplyDelete
  5. kakieda:thanks.mbe bam2 juga mamanya dulu:)
    Ena:ya qeisha breatfeeding masa tu,tu la dia chubby
    mommyYen: miz u & yen 2..
    hanim: mrk fully breastfeeding sampai 4 bln jer, then+susu formula

    ReplyDelete
  6. both of them are so chubby and cute! geramnye nak cubit pipi...

    ReplyDelete
  7. aieda:ya chubby,nanti aieda bagi baby breatfeeding juga ya,biar chubby.hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers