Thursday, December 23, 2010

@ Ballon castle playground & kiddies ride

Hi everyone...
Petang Selasa hari tu bawa anak2 pergi kat Ballon castle playground & kiddies ride(berhadapan dengan boulevard hypermarket. Shane dan qeisha sangat happy bermain kat situ.Nak main di situ kena bayar rm2 & ada cop kat tangan sekali. Selain itu ada juga bermacam-macam jenis barang 'best buy' dijual di situ. Tapi selalunya yang 'best buy' yang kita tak berkenan sangat kan. Ok all, layan saja pic2 mykids main kat Ballon castle playground ...
pic atas:shane dan qeisha yang agak takut & malu2 kucing mula2 masuk kat ballon playground
*Shane dah panas dan dah berani main jauh2..siap panggil mumy& dady lagi
pic bawah:@ kiddies ride
cakkk!!!
"momy2...blue colour!!!"
qeisha main puas2 kat sini...berpeluh-peluh.suaranya pun nyaring sangat bila menjerit.Shane agak susah nak captured pic dia coz dia main jauh sangat.Ya lah...dia abang kan & lebih berani daripada qeisha.Si adik tak mau jauh2..mesti ada tengok mumy&dady.
suka lah 2 orang tu dapat toys...
*shane ni suka sangat menyorok
*Tinggal 1 hari lagi nak celebrate xmas.Mesti rakan2 yang sama2 meraikan xmas tengah sibuk shopping & buat persiapan untuk hari xmas.Merry xmas 2 u all.GBU all...ok nak bw pula b4 lunch..

5 comments:

  1. budak2 memang suke lah tmpt2 mcm nie dikk .. silap hb x nak balik kann hehehe

    ReplyDelete
  2. Anak² saya pon pantang jumpa tempat macam nie.. menarik² macam magnet.. nak pi jugak.. kalau tau ada tempat macam elak awal² kalau ada tujuan lain...

    ReplyDelete
  3. tmpat mcm nie win mmg budak2 sukalah pegi..kalu tido kat situ xpe..heeeee

    ReplyDelete
  4. Hello, mumyShane. Wah..klu anak bunsu kak jumpa tempat macam ni, memang susah mau bawa pulang, hihi......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers