Tuesday, December 28, 2010

xmas 2010

Hi everyone...
Moga u all sihat dan baik2saja. 24,25,26,27..ermmm 4 hari dah saya tak on9. Agak bz dengan persiapan xmas dan celebrated xmas.Hari ni baru relax ckit after kemas2 rumah.Tak balik kampung xmas tahun ni.Beberapa pics masa xmas 2010...layannn
Pagi 25/12/10 @ church.Tak nak lepas peluang pose sini jap.
Balik dari church, pergi jalan2 rumah saudara mara.Ni rumah yang ke-4 kami pergi.Tengok je la shane & qeisha..dah boring dah..mereka main kat luar pula.Entah apa yang mereka bertiga chit chat tu..
Letih sangat2..sampai kat rumah kul 6pm.Lepas tu jalan lagi bbq kat umah kakak ipar...balik rumah kul 11 mlm...dah la keesokan harinya nak bangun awal coz nak buat open house kat rumah saya pula.
26/12/10...dua orang budak lepas mandi. Bersedia menunggu ketibaan para tetamu.hehehe
Antara hidangan untuk tetamu2 siang 26hb.Menu special ialah nasi beriani.Shane dan qeisha merasmikan.Bukannya nak makan pun,juz makan buah saja.Bukan saya yang masak ya,juz katering saja.Cuma rendang dan kari ayam saja masakan kami.Hidangan yang serba sederhana saja..
Saya tak sempat nak ambik pic biskut2 dan kek saya.Yang atas tu, baki2 yang ada.hehehe.4 jenis saja biskut saya xmas ni,bukan saya yang buat..beli kat bakery je.Memang sibuk sangat saya & husband masa ni,layan shane dan qeisha lagi.Tu la pic kami 2 tak da. Tak pe,bukan selalu ya. Happy sesangat kawan2 dan saudara mara sudi datang..
Antara yang datang memeriahkan xmas 26/12 hari tu. Terima kasih sudi datang.Staf2 sama kerja dengan husband.Ini saja yang sempat ambik gambar.Yang datang sebelah petang tak sempat dan lupa nak ambik gambar.
*Sebelah malam pula,saudara2 belah suami datang...tak ada pics.Qeisha meragam tak nak keluar dari bilik.letih sangat kot.Lagipun my cam dah low bat, charger tak jumpa lagi..miss place.Memang meriah sangat malam tersebut.Diaorang sempat lagi layan bola Malaysia vs Indonesia.

note:Terima kasih banyak2 kepada semua yang sudi datang meraikan krismas ke rumah kami. Terima kasih juga atas jemputan2 terhadap kami sekeluarga.Di kesempatan ini saya mohon maaf andai ada yang kurang...
Semoga kita semua mendapat berkat di hari krismas ini dan semakin murah rezeki...
Sekarang nak melawat ke blog rakan2 pula setelah 4 hari menyepi dan takde bw...terima kasih kepada yang dah singgah ke blog saya,afterward saya akan buat singgah balas ya.:)

7 comments:

  1. selamat hari krismas ye :) krismas pun makan nasi beriani ye? sama macam hari raya je :)

    ReplyDelete
  2. merry christmas... :) waahhh sedap aje tengok menu2 kat atas tu..

    ReplyDelete
  3. merry christmas win .. soryy akak lambat wish ..
    bestnya OH .. kalau dekat sure akak gi umah win :)

    ReplyDelete
  4. merry christmas utk win!!!!

    lmbt oh wish...harap diterime..

    =)

    ReplyDelete
  5. sory lmbat wish win...merry xmas.....suaklah 2 beradik tu beraya yer...

    ReplyDelete
  6. adia:tq adia,nasi beriani khas utk yg meminatinya.xmas takde mkanan khas special adia.
    aieda:kalau dekat,ada win jemput.tq
    ieda:takpe kak, tq ya.kalau dekat sure win jemput
    cikpuanakish:tq so much
    hanim:suka sangat & nakal.happy dpt gift mrk dua

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers