Thursday, December 30, 2010

shane & qeisha dpt x'mas gift

hai all..
mesti semua happy hari nie..ya lah setelah menanti selama 14 tahun, Malaysia akhirnya berjaya muncul juara Kejohanan Bola Sepak Piala Suzuki AFF 2010 menerusi agregat 4-2 malam tadi. Sama2 lah kita meraikannya...esok cuti umum, so yang kerja office hours tu sure suka dpt cuti kan.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
 U all dapat gitf apa x'mas ni?(bagi kawan2 yg meraikan x'mas). Nak cerita ckit gift untuk shane dan qeisha.Krismas baru berlalu, kini tahun baru pula bakal menjelang.Apa azam kamu semua untuk tahun 2011?Mesti semua nak yang terbaik kan, begitu juga saya..

Jom lihat Shane dan qeisha with x'mas gift from mumy&dady..

Shane dapat three channel helicopter (3D full flight).Happy sangat dia dapat toy tu.Dadynya tumpang sekaki @ lebih tepat penghulunya.hehe.Shane dan qeisha jadi pemerhati la jawabnya.Siap bawa bekal 'pringle' dan ada kerusi khas tengok dadynya main helikopter tu.Shane suka tengok lampu kat heli tu.Waktu malam memang cantik light heli tu.Malam krismas hari tu, orang main mercun, mereka layan heli saja...
Qeisha tak nak kalah...memang tau dia akan tak suka toys 4 girl kalau dah tengok abang dia dapat heli tu. So, saya pilih 'fire rescue service toy' untuk dia. Qeisha said "ryan empun mumy?". Maybe dia teringat toy fire engine ryan(anak my BFF) masa mereka kat miri dulu.

note: Saya dah jadi mumy ni tak excited nak dapat gift daripada suami atau family. Yang penting hero & heroin kami dua orang tu happy. Mereka dua adalah hadiah yang paling berharga dan bermakna dalam hidup saya. 

5 comments:

  1. eisha never forget abg yen ooo...
    bc masa vacation sama kitai au..rindu meda cda 3 main sama...

    ReplyDelete
  2. waa bukan main syok dan leka win tuu suke lah tuu
    ape lah lagi hadiah yg manis buat kita ibu bapa melainkan melihat anak2 happy selalu .. kan winnn :)

    ReplyDelete
  3. sukalah 2 beradik tu dpt present...
    betullah win, skrg dah jd mak nie..adiah utk kita ni xbape pnting dah..yg pnting anak2 hepy...cukup dah...

    ReplyDelete
  4. mommyYen:au,dh besai tu maybe nda cda nya blaya
    kakieda:betul sangat2 tu kak..melihat anak2 happy sudah cukup bermakna buat kita
    hanim: suka lah mereka dua,biasalah budak kalau toys baru yg lama tak pandang lagi dah

    ReplyDelete
  5. hai sis, selamat tahun baru..salam kenal..saya dah follow, kalau sudi follow me back k!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers