Friday, December 10, 2010

Shopping+santai

Hai all, have a nice day ya..
En3 nie masa cuti maal hijrah hari tu.My husband tak kerja, so kami ambil kesempatan shopping dan jalan2.Peluang makan kat luar juga kan.Ya lah, saya lebih suka keluar kalau ada husband..rasa lebih selamat coz ada dia tolong urus anak2 dan tak payah drive sendiri. 
Kami lunch kat merdeka mall. Mall ni baru mula dibuka pada hari kebangsaan hari tu.31st August 2010.Tak lepaskan peluang captured pic Qeisha with patung santa claus & xmas tree. Shane takut tengok patung santa claus tu. Dia tak lepas daripada dady dia.Aduhai abang shane, adik qeisha ok jer dan suka tengok patung tu.Dia boleh takut pulak.Shane ni memang takut tengok patung2 yang besar.
*pic bawah: Qeisha with dady @ car parks on the top floor of the mall.Luas juga tempat parking tu,cuma jalan naik atas tu agak sempit.
Lepas pergi Merdeka mall, singgah jap kat esplanade. Dekat saja dari mall tu.Kami masih kenyang, so tak lah beli makanan yang dijual kat gerai2 di situ.Kalau tak, rambang mata saya pilih :). Tapi tak best juga duduk2 saja tanpa makan2.Saya beli jeruk kedondong(masih hijau +ranggup) with cili.
Anak bujang saya ni makin suka posing depan camera. Pic yang ni, captured by phone saja.Kadang2 malas nak bawak camera.
Qeisha suka tengok ombak tu. Esplanade ni memang cantik.
* sebelum balik dari esplanade ni,shane dan qeisha sempat mintabelikan lolipop.
*Last sekali singgah kat servayjaya hypermarket.Beli baju momy,shane dan qeisha.
* ok ya..nak minum petang sambil2 blogwalking pula...sementara qeisha masih tidur.Shane layan kartun dia..babaii

5 comments:

  1. Betul tu Mumyshane...klu keluar dgn cik abang, kita rasa lebih selamat... ada yg tolong2 jagakan anak2..tolong jadi banker..hehe..

    ReplyDelete
  2. salam kenal :) sedapnya boleh ronda2 lepak2 borak2 kosong :)

    ReplyDelete
  3. eh,shane ngena baju Yen,yeay...!
    baru meda keta baru nn,nice.td ndai keluar gambar.line ku lambat mai...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers