Thursday, December 9, 2010

sweet memory majlis konvokesyen 2006

aloooo everyone...happy Thursday 2 u all.
Entry tentang majlis konvokesyen saya lama2 dulu..4 years ago.Lama dah kan.Dulu saya belum ada blog lagi nak abadikan kenangan indah masa itu. So, sekarang saya nak abadikannya di blog kesayangan saya ini. Bukan bertujuan nak menunjuk-nunjuk ya(harap takde lah yang berprasangka macam tu) hanya sekadar nak ingat balik kenangan manis ni dan kongsi dengan kawan2 yang amat dihargai sekalian.Kawan2 yang sama batch dengan saya harap senyum-senyum lah baca entry ni.hehehe(kalau ada yang baca la)
me with fresh flower hadiah daripada suami tersayang. Masa nie saya masih mengajar di sk pusat bandar puchong 1, selangor my 1st posting.Best juga di sana, cuma shedihh berjauhan dengan yang tersayang.Sekejap saja di sana, saya dapat mohon pindah ke Sarawak.Syukur sangat2 dah dapat bersama family tersayang.
with mum & husband
konvokesyen @ mega hotel
left pic : with frens @ classmate 03pramu
right pic: gambar beramai-ramai dengan kakak ipar.Dia juga konvo sama..

*Niat di hati berhasrat nak belajar lagi.Bestnya kawan2 yang sama batch dah sambung belajar.all the best 2 u all ya.

5 comments:

  1. aisehmen..nya rupa gmbar d suba neh...
    belajar g meh.alang2 nya..*wink*

    ReplyDelete
  2. au deh.ka nymbung meh tu.mdh ku ila deh.mmg nda ckp diploma tu kan

    ReplyDelete
  3. oo pernah mengajar di semenajung ke, sure rindu berjauhan dgn keluarga. tapi time tu belum ad anak ok lagi la kan.

    ReplyDelete
  4. adia:ya,1st posting.masa tu belum ada anak lagi.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers