Friday, January 7, 2011

new member in our family..(my nephew)

Hai everyone..
Minggu ini saya betul2 bz..nak on9 pun tak da masa. Sibuk dengan urusan kerja, ya lah minggu pertama sekolah buka..dan satu lagi....
kami sangat gembira dan bz dengan kehadiran orang baru dalam family kami, baby Darell (my nephew) anak sulung adik saya.Baby boy lahir pada 5 Januari 2011 pukul 3.15am..weight :2.88kg.pic bawah sekali tu saya captured 1st day dia lahir..
kisah kelahiran baby Darell...
*Pada 3/01/2011(Isnin) hari pertama persekolahan sesi 2011, masa rehat saya menerima calling daripada my mum menyatakan adik ipar saya ada keluar tanda nak bersalin. Saya bergegas balik ke rumah setelah minta kebenaran daripada GB. Memang sudah dekat edd nya iaitu 9/01.Adik saya masih belum bercuti, sayalah yang bertanggungjawab mengurus semuanya. Call mak lagi, suruh adik ipar berkemas dan makan dulu. Saya pula yang nervous, coz sudah merasa bagaimana rasanya bersalin.Racing juga saya balik..mujur jalan tak jam masa tu.
*Lambat sangat pintu rahimnya terbuka..dan hampir2 melahir cara caesarean.Bayangkan dia keluar tanda bersalin hari Isnin, bersalin hari Rabu kul 3.15 pagi. Syukur sangat2..dia dapat melahirkan babynya secara normal...
welcome to our family baby Darell....meaning name-beloved

*ok...nak bw kejap..

7 comments:

  1. congrats.. suka tengok baby tido, tenang sangat.

    ReplyDelete
  2. Congrats!! Suspen I tadi... sangkakan u bersalin lagi Momyshane...

    ReplyDelete
  3. owh..martin's junior rupanya.baka gamal matin amai-amai.syuk la eisha bc geng kan...once again,shane is a big bro. mesti ya paling happy,bc kaling ya ila.ehehehe

    ReplyDelete
  4. aieda:baby suka tido siang after kul 12am dia suka berjaga
    missmirror: my nephew tu.hehe
    mommyYen:syok meh nya..babydelell ko sduai eisha.mula2 eisha jealous nda ngsuh nenek megai baby.nyabak merajuk lari soh ku

    ReplyDelete
  5. alahai....comelnya baby darell.
    rindu plak tiba2 pada bau baby...

    ReplyDelete
  6. sedapnya nama darell :) kena keluar kot tingkap jugak ye, takpe la asalkan mummy n babynya selamat :) congrats yea.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers