Tuesday, January 11, 2011

teh tarik ++ roti canai

Hai all
Minggu ni masih bz dengan tugasan....masa nak updates blog & bw agak terhad. Harap2 next week ok dahh..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Bagi hilangkan stress, layan teh tarik dan roti canai petang2 nie. Saya rasa ramai rakan2 di luar sana suka teh tarik & roti canai kan.Apalagi dimakan with beef curry....ada umphh
nak tak??? mari2 saya belanja..hehehe

p/s harap2 malam ni saya dapat settle/ semak lembaran kerja budak2 minggu ni yang terbengkalai.Saya juga akan cuba buat singgah balas ya kawan2..babaiii

5 comments:

  1. pas ni u try makan roti canai cheese lak ye...sedap tau!!

    ReplyDelete
  2. yummy, lama tak makan roti canai ni, terasa ngidam laks..hikhik..cam preggy lak idok ye..hehe..

    ReplyDelete
  3. yelah win bz kan...sek br buka....

    sedapnya roti canai tu....tp sy xbape mkn sgt roti canai nie...

    ReplyDelete
  4. hai winn .. lama akak x jenggah sini
    sihat win ??

    ermmm menu nie memang best kalau pekena ngan teh tarik , memang lawan dia heheh

    ps : akak pun sama ngan win .. mlm2 selalu semak kerja rumah anak2 dulu pastu baru leh ngadap blog huhu

    ReplyDelete
  5. wahida:ok nanti saya cuba..sure sedap,lagipun saya ni pengemar cheese
    mamalieyna:sesuai makan musim hujan ni..specially teh tarik tu
    hanim:betul..agak bz.
    kakieda:khabar baik..anak2 yg terutama kan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers