Monday, February 21, 2011

Jom join faceblog

Hai all... jumpa kat post missmirror tadi. Share dgn u all.Sesiapa yang berminat jemput la join sama2..
Selamat datang diucapkan kepada semua yang sudi hadir ke the faceblog. Tujuan faceblog diwujud ialah atas dasar untuk mengumpul dan membina satu komuniti blogger khususnya di seluruh Malaysia dan dunia amnya. Marilah kita bersatu dan bekerjasama dalam membantu rakan-rakan blogger kita di seluruh Malaysia. Seperti facebook, kami juga mempunyai tujuan yang sama iaitu menjalinkan hubungan yang lebih erat antara para blogger di seluruh Malaysia selaras dengan tema yang kami gunakan iaitu seakan-akan tema facebook.Sertailah kami dan bersama kita memeriahkan dunia blog Malaysia
Terima kasih.
klik sini untuk join..

5 comments:

  1. cam best .. ermmm nanti akak nak review lagi :)

    ReplyDelete
  2. Hello, mumyShane. Macam bagus juga kan, nanti kak tengok2 dulu...:)

    ReplyDelete
  3. hmmmm macam menarik je.... nanti senang2 mia tengok..

    ReplyDelete
  4. Mcm menarik...nak skodeng lah link itu...daaa!

    ReplyDelete
  5. dah join d?asa malas ja ku..mesti cda miak mayuh ngau diak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers