Saturday, February 26, 2011

majlis perpisahan dengan penyelia petang SKRB2

Hi everyone...
Beberapa hari dah tak update & bw. Minggu ini agak bz..Wednesday seharian di sekolah coz ada aktiviti kokurikulum, semalam after class mesyuarat AJK kurikulum pula. Sebelah malamnya sambung dengan dinner perpisahan dengan penyelia sesi petang sekolah kami pula. Bila sampai di rumah waktu petang, memang terasa letih sangat.Nak on9 pun tak larat, baru kejap nak on9 mata dah mengantuk. Rasa nak berehat saja & tidur awal. Ya la..keesokan paginya kena pula bangun awal dalam kul 5am. So, hujung minggu ini nak berehat & lepak2 saja di rumah. Ok lupakan saja keluhan itu..layan saja pic2 captured with my phone masa majlis perpisahan dengan penyelia petang sekolah kami semalam. Sebenarnya tak berapa semangat nak posing, coz takde bawa camera. My charger canon belum ketemu lagi..dah order dah ori charger tu then kena tunggu 1 month.aduiii..takpe lah...frust tau.
entrance....tak suka sebenarnya dengan nama riam batu dua..u all faham tak?..ye la batu dua.hehe.Apa nak buat dah memang nama sekolah tu semenjak 49 tahun.haaa lama kan.
pic atas :Suasana semasa majlis...berkaroake. Lagu khas untuk Pn Mariam "tiada lagi".Saya pun ada juga karoake dengan ada suara latar lagi.hahaha
*pic 2 sebelah kiri bawah, yang diraikan sedang menyampaikan ucapan...beliau naik pangkat sebagai Penolong Kanan 1 di Sk Lutong.Bestnya dia naik pangkat.
Pic 3 sebelah kanan : pose with member2 sama staf..kecuali the man baju putih tu, dia ialah mr hubby merangkap my bodyguard.hehehe..
Hidangan pertama..seterusnya malas nak captured..sibuk makan2.:)
Posing dengan Pn. Mariam.(berdiri memakai baju dark blue). Beliau seorang guru yang prihatin & peramah...walau tak sama sesi pagi dengan saya, ketiadaannya di sekolah kami akan tetap dirasai.Semoga beliau terus berjaya dan sukses bertugas di tempat baru..
@ lobby with my bodyguard @ mr hubby. Nampak macam hampir sama tinggi jer...mana taknya, high heel saya tu entah berapa inci.hehehe..

note : Gud news :) ...permohonan untuk mengikuti program pensiswazahan guru bagi ambilan 2011 berhasil. Sekarang ni, sedang menunggu surat tawaran dari institusi yang menawarkan.Thanks God. Program ini khas untuk guru2 lepasan diploma perguruan yang sedang berkhidmat. Mengikut jadual, kami akan mendaftar pada 13 Mac nanti. Harap semuanya berjalan dengan lancar...that's all, nak bw & buat singgahbalas pula. ..babaii
*Sedang berusha nak upgrade diri sendiri.."Teringat dengan ucapan Pn Mariam dalam majlis ni, "kalau bukan sekarang bila??? kalau bukan diri kita siapa??? maknanya kita harus sentiasa berusaha selagi kita ada peluang..

5 comments:

  1. Wah Win...mkn2...sedapnya. I pun selalu suka perasan2kan diri sama tinggi dgn Mr. Hubby (pakai high heel)then kdg ambik gmbr pun sesaja jinjitkan kaki biar nampak sama tinggi.. haha..

    ReplyDelete
  2. tu la miss mirror nasib org yg rendah cam saya.hehe.tapi mr hubby tu bukannya tinggi sangat pun

    ReplyDelete
  3. congratss fren..im glad to hear that.amai munyi ko d,kena upgrade diri sendiri,jgn tunggu lama-lama.

    ReplyDelete
  4. Wah, tahniah momyShane krn permohonan program pensiswazahan dah berjaya. Gud luck buat momyShane ya....:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers