Monday, April 11, 2011

BeSdAy dinner with my little family

Yesterday is my bday- celebrated sederhana je.Juz dinner @ sugarbun with my family lovely.Sebenarnya takde plan nak celebrate, ya...seharian ada tutorial dari kul 8am to 2.30pm. Terasa letih dan rasa malas nak keluar. Habis kelas, cepat2 i bergegas pulang coz nak berehat.Keluar saja dari kereta, shane nyanyi2 'happy birthday to mummy"..aduhai terharu sesangat. Rupa-rupanya Shane & qeisha diajar oleh my mum menyanyikan happy birthday to mumy.If mereka nyanyi lagu happy birthday tanpa sebut to mumy dah biasa saya dengar, tapi semalam ..lancar je nyanyi happy birthday to mummy.so,semangat la juga mumy nak celebrate bday.Dah jadi ibu ni kan tak lah excited sangat nak celebtae bday, lebih excited lagi nak celebrate bday anak2 kan.
*yummy!!!! cheese chocolate cake...
*Oh ya, my new hair..so pendek kan.Frust sebenarnya tidak seperti yang diharapkan.Terlalu pendek, sedangkan saya suruh gunting sikit je, 'V' style.Niat di hati nak simpan rambut panjang kan, what 2 do dah kena gunting. Lepas ni saya betul2 simpan rambut panjang..rindu nak rambut panjang macam zaman muda remaja dulu2.tapi tak la panjang sangat, cukup la melepasi bahu.
* Shane & Qeisha tak sibuk dengan kek tu coz tau itu bday kek mumy.hehe
My little family...sayang yang teramat!!
with buah hati pengarang jantung :)
With my mum tersayang. Yang pakai baju biru sorang lagi tu is mumy Darell (adik ipar).
*Baby Darell sedang tidur dengan lena..baru masuk 3 months. Very chubby baby Darell tu, geram sangat tengok.Shane & Qeisha pun pandai geram, suka nak kiss2 baby.
*very cute Qeisha suap mummy ceri tu.like this pic!
*dady,shane & qeisha sedang bz makan2..
*Enjoyed..walau celebrate sederhana je. Dah bergelar ibu ni, terasa lebih bermakna dan bererti bila celebrate besday with family...:) thanks so  much 2 mr hubby.Kepada rakan2 fb yg ada wish kat my wall fb, thanks soo much.Luv u all :)

9 comments:

  1. Happy birthday to you Win! Moga selalu bahagia di samping family tercinta.

    ReplyDelete
  2. nyum..nyum..nyum..eisha..minta kek...

    ReplyDelete
  3. missmirror:thanks so much.:)
    mommyYen:kek dah abis dah.hehe

    ReplyDelete
  4. cutenya shane & qeisha nyanyi lg besday utk mummy nya..terharu tu win...

    hepy birthday utk win yer...

    ReplyDelete
  5. tq so much hanim..mmg cute sangat bunyi mrk dua nyanyi2

    ReplyDelete
  6. happy birthday kak win. u look so sweet. wish u all the best in life.

    ReplyDelete
  7. HPY BUFDAY TO U..HPY BUFDY TO U.. HPY BUFDAY TO KAK WIN TANTIK.. HIHI SEMOGE SEHAT SELALU CERIA N BAHGIA BERSAM FMLY TERSYG.. LOKE UR NEW HAIR.. MY mil PUN SUH KITE PTONG RMBUT PENDEK TP XMO LA NK PNJG LAME HIHIHIH KISHH TO U MMMIIIMUUMMUAH

    ReplyDelete
  8. ouhhhh ur bday ye win .. so sorry dear sbb x tahu .. eppy bday dear .. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu .. akak doakan dan semoga win berbahagia bersama anak2 dan family :)

    ReplyDelete
  9. thanks aieda,mamacfa & kak ieda.luv u all:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers