Tuesday, April 12, 2011

free-nourishment tumbler-sustagen

Cantik tak? nourishment tumbler Shane dan Qeisha. Green colour qeisha punya & blue colour milik Shane.
Suka sangat sangat tengok tumbler ni.But, takde dijual ya,free with 3 regular meals(sustagen).Ada 6 design semuanya.Sila lah beli 3 regular meal untuk dapatkan cute tumbler ni (bagi anak2 yang minum susu sustagen je la ya. Kalau minum susu jenis lain, tak berpeluang la ya. Takkan nak tukar susu semata-mata nak dapatkan free gift ni je.betul tak?hehe. Saya beralih ke sustagen 1 month ago.Oh ya, while stock last- promotion period : April 2011
Mykids sangat suka nourishment tumbler ni. Shane excited nak minum susu with tumbler tu, Qeisha pun sama ikut abangnya.Biasalah bila baru mesti suka punya.Boleh juga i latih shane mengurangkan penggunaan botol susu, tapi sebelum tidur tak nak guna tumbler nak botol susu juga.hrmmm..

3 comments:

  1. lawa duai ya..sepasang blama brg beli mommy..:)

    ReplyDelete
  2. cntiknya tumbler tu..danish sblum ni sustagen lepas kuar iklan pasal gula tanbahan tu terus sy tukar anmum..terpengaruh ngan iklan win...:)

    ReplyDelete
  3. Wow weee cutenya tumbler tu! Seronok lah ur kids ye minum dlm mende comel cam tu :)

    Latest n3: Wordless Wednesday-Part 4!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers