Sunday, August 7, 2011

The belated birthday party Shane & Qeisha...

About celebrated belated birthday party Shane & Qeisha yesterday..
Place : Shanghai Seafood Restaurant
Date : 6/08/2011
Time : 7.30 pm
Tarikh sebenar birthday Shane ialah 2nd August, manakala Qeisha 1st August..but postpone ke Saturday(6/8/2011) coz nak tunggu datuk & nenek belah dady mereka dua datang dari kampung ,lola & family dari Limbang..
oh ya, Darell & mamanya tak dapat ikut coz ada makan berkumpul with family diaorang..so tak dapat la mereka dua join sama...
Qeisha sedang memerhatikan Shane blowing the birthday candles..so cute!
Birthday cake with car & ultraman cartoon milik Shane. Memang saya tempah khas untuk anak bujang tersayang coz dia minat sangat dengan segala macam car & ultraman cosmos. Mulanya nak pilih thomas & freinds tapi lebih berkenan dengan yang ini...cantik kan.Rasa kek shane yummy!!! tau.
Barbie doll cake khas untuk my little princess Qeisha. Suka sangat anak dara kesayangan kami dengan kek ni. Memandangkan Qeisha minat sangat dengan apa2 saja yang berkaitan dengan princess...saya mencari la princess cake, tapi barbie doll cake lebih menarik perhatian. So pilih la yang ini. Cantik kan??Begitu menarik perhatian semalam....yang penting qeisha gembira sangat dengan birthday keknya. Dan sebagai ibu bapa, adalah satu kepuasan apabila melihat anak2 gembira dan seronok dengan apa yang kita pilih. Tapikan budak2..belum pandai sangat nak memilih.
 Shane blowing the birthday candles..pandai dah. 4 years oredi..
 interframe betul la air tin tu kan qeisha. Qeisha tengah meniup lilin dengan bersungguh-sungguh.Lucu sangat, qeisha tiup tak padam2 sampai keluar air liur baru la candles padam semua.Qeisha 3 years dah...
Huhu muka qeisha, tak puas2 melihat keknya..my cute little family.
Shane tengah potong birthday cake with mummy..tak sabar2 dia nak ambik car kat yang atas kek tu. Hantu car betul..
 Qeisha potong kek with dady...strawberry cake ni yummy juga. Princess cake mumy? said qeisha.
i jawab ya jak le..hehe
Lola & Gladdia  (shane & qeisha cousin) sedang bagi angpow birthday untuk shane & qeisha. Banyak angpow birthday shane & Qeisha semalam..saya wakil shane & qeisha mengucapkan jutaan terima kasih kepada uncle2 & auntie2 shane & qeisha atas angpow birthday tu. Shane & Qeisha luv u all...
Anak2 seronok bermain belon after makan2...
Like this pic!..qeisha suapkan kek untuk mama..tapi mulut qeisha lagi besar terngangga..haha..
so cute!!! candid..

Kesayanganku yang teramat....
Makan2 time...
Pic atas : bergambar ramai2 after dinner..
pic kanan bawah: my mum with bintang hati tersayang..
antara menu2 semalam..kekenyang yang amat :)
Antara yang hadir...thanks so much to all of you coz sudi datang & memeriahkan majlis...
Ada rezeki, next time kita makan berkumpul lagi..tataaa
banyak lagi pic2 saya upload kat fb..

Birthday present untuk Shane ialah Fun Train vivid and great in style, Qeisha besday present pula ialah Benign Girl motorcycle with flashing lights & sound effects..
Pic bawah : present from aunty mamaJuan mereka..thanks so much 4 the present ya..murah rezeki korang yang memberi..amien.
kesinambungan post..shane & qeisha bday last year

7 comments:

  1. wah sgt2 meriah lah win .. best2 .. pandai dah qaleisha tuu nak makan kek .. xcited tgk kek barbie tuu :))

    ReplyDelete
  2. ya kakieda excited dia tengok barbie tu..:)

    ReplyDelete
  3. bestnya besday celebration shane n qeisha...paling best sbb tarikh tu berturut2...1 n 2 ogos...senang ingat!

    meriah nyaaaa ramai yg dtg...cantik kek qeisha... cam sayang nak makan je~

    ReplyDelete
  4. Happy birthday to yr kids Win. Cantik2 kek yg u pilih Win. Sgt bagus idea u utk pilih kek yg ada kereta tu.. Anak bujang I pun suka kereta, tapi bila birthday dia dtg, kami plak buntu tak tau nk pilih kek apa. :D..

    ReplyDelete
  5. wah...lawa kek Eisha!
    happy birthday dear shane n Eisha.always be a good childs to ur mom n dad kay..mizz u all there..

    ReplyDelete
  6. Wow... cantiknya kek shane dan qeisha. Meriah juga dgn kehadiran tetamu. Menu2 pun sedap2 belaka, hehehe........

    ReplyDelete
  7. waaaah i like the cake very very much hehe cantik...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers