Friday, November 18, 2011

angry birds & lovely birds

Hai semuanya...
Esok dah mula cuti sekolah..yeay!!!so, takde lagi bz bee. Kepada semua yang bercuti, happy holiday 2 u all, jaga diri baik2.
no idea betul la saya nak menulis post ni. Blog pun makin jarang berupdate.
about the post : baju angry birds & lovely birds milik shane & qeisha yg sangat cute. Saja je tayang2 baju ni, bukan nak jual ya. Budak2 sekarang kan, minat sangat dengan kartun angry birds.Tapi qeisha saya lebih suka lovebirds tu.
bila takde idea, letak je pic dua orang budak ni jer.heee, malasnya tuan blog ni kan.takpe, ada masa dia rajin nanti,heee :)

4 comments:

  1. amai munyi ko nn,amai sepasang basikal sduai ya yen.maya ku meli basikal nya,alu terpikat ku ngau basikal nya,nda sangka,nang exactly sama..hihi

    ReplyDelete
  2. Hello, momyShane. Hehehe... Kak pun jarang suda update blog. Anak2 kak pun minat dengan angry bird. Tapi love bird pun kiut juga.......:D

    ReplyDelete
  3. hye,u all peminat Angry Birds & Domo Kun?
    Or u all ngah cari hadiah cute untuk someone yg cute?
    Mehh laa ke facebook pages atau blog saya ehhh
    Juga menyediakan pakej pemberian hadiah 
    facebook pages : http://www.facebook.com/pages/Fabulicious-ShoppeAngryBird-Domo-Kun/218341638226640
    blogspot : http://fabulicious-shoppe.blogspot.com/
    tumpang iklan kejap yee admin,tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers