Thursday, November 24, 2011

menghadiri- wedding reception Mr & Ms ?????

holaaaa
Happy Thursday 2 u all. Dah dekat seminggu cuti sekolah kan, lagi sekali happy holiday kepada semua rakan2 yang sedang bercuti.
Oh ya, wedding reception siapa ni???saja je bagi title macam tu.suka2 bah. Pada malam 21/11/2011 lepas saya with hubby & qeisha menghadiri wedding reception rakan sekelas masa kat teacher trainning college dulu @ Eastwood Valley Golf & Country Club .Thanks 4 invited ya fren. Memang seronok sangat coz berpeluang jumpa rakan sekelas & bestfreind saya Rosica & family. Abang Shane tak join coz masa bersiap nak turun dia tertidur pula. Yalah, seharian tak tidur asyik main je, then keletihan sampai tertidur..tak sampai hati pula melihat dia dah tidur dengan lena, tak pasal meragam pula dia nanti masa majlis tu kan. So, tak dapat la abang shane join, nasib baik neneknya belum balik kampung temankan dia. Tak apa la ya, 27hb ni ada BSN nite kat mega hotel..semua ikut serta nanti termasuk nenek shane & qeisha.Ok...jom layan gambar2 semasa majlis tu.
About pic: sebelah kanan saya tu my best freind kat teacher trainning college dulu, dari sem 1-sem akhir. Bila dapat  bertemu memang kecoh ya.
Pic2 candid pengantin, Nicholas & Valery. Sangat sepadan, macam pinang dibelah dua.
Like her dress so much. She looked absolutely fabulous & elegant in her dress rite?
Wishing you all the love and happiness and congrates on your marriage.
pic atas : pengantin sedang memotong kek perkahwinan. suka tengok hiasan yang sangat elegant tu..
pic bawah : bergambar dengan pengantin
Aksi Qeisha semasa majlis makan2. Pic atas : angry birds tak nak tinggal, saya suruh tinggal kat kereta menangis pula.Then, bawa je la.
Pic bawah : sayur brokoli dia makan macam lollipop pula. memacam...it's okay kan, janji dia happy.
Pic atas: Qeisha with mumy & dady.
Pic bawah : Sebelum balik, ambik kesempatan pula posing bersama kereta pengantin.hehe..jangan marah ya nic & val
Pic atas : Qeisha & lola @ jeep  kat Eastwood Valley Golf & Country Club .eh, betul ke jeep.entahlah i pun  tak pasti.
Lokasi perkahwinan tu : Eastwood Valley Golf & Country Club .Pic pinjam kat mr google je

note : Tak sempat nak shopping dress untuk dinner ni, so kami dua Qeisha pakai je dress yang ada. 4 bsn nite Ahad ni tema ialah black & red...maybe esok nak mula cari.
* Awal bulan Dis plan nak balik kampung. Ye la masa tu musim durian & rambutan kat kampung. Tak sabar rasanya nak balik kampung.

5 comments:

  1. wah..bes oo..eisha makin bajik.lama amai nda meda ya..

    ReplyDelete
  2. Hello, momyShane. Wah, meriahnya majlis perkahwinan kawan momy. Dress momyShane pun cantik juga, hehehe....

    ReplyDelete
  3. mommyYen:dah gunting rambut qeisha dah
    kakimun: ya meriah, mmg penuh ballroom ru.tq kakimun

    ReplyDelete
  4. aah dik , cantik dress dia ..
    lama x jenggah win kat sini , akak sebuk sgt dik sejak tukar job scope nie huhuh

    ReplyDelete
  5. kakieda : it's ok kakieda, win faham :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers