Sunday, January 15, 2012

ciannya little princess kami demam..

Badannya panas sangat petang semalam. Then saya bagi paracetamol, badannya tak panas lagi. Awal pagi lazimnya dalam kul 4.30am saya akan  kejutkan dia untuk pergi ke toilet.  Qeisha ni memang lama dah tak pakai dypers waktu tidur malam. Rasanya sejak umur dia 2 tahun.Masa ni saya dapati badannya panas lagi. Risaunya hati ini tau. Rasa nak nangis bila si kecil ni pandai request  ngan saya nak 'cool fever'.Nasib baik ada ada lagi cool fever tu, then bagi dia makan ubat.Syukur sangat2 qeisha ni senang je bagi dia ubat. Dia tau, bila demam kena makan ubat & perlu jumpa doktor..
So, pagi tadi hantar dia ke children's specialists clinic milik Dr. Philip Raja. Kalau anak2 demam memang kat sini la saya selalu hantar.
 Bila captured pic biasanya dia nak posing @ senyum...tapi bila demam mana la ada mood kan. Si mama yang sebuk2 nak ambik gambar qeisha kan.
Malam ni badan dia tak panas lagi, dah makan ubat tadi. 3 jenis lagi tu...ubat demam, batuk & antibiotik...get well soon ya sayang.Bila anak sakit, memang saya stress sangat & tak de mood...bila dia dah lena tidur, dan pastikan badannya tak panas..baru la lega hati ini...
eh, dah kul 12.08am pulak....gud morning la 2 u all

6 comments:

  1. Moga Qeisha cepat sembuh. Org2 tua kata, budak2 demam sbb nak pandai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks,ada juga win dengar mcm tu...hari ni ok dah dia miss mirror

      Delete
  2. aloor ciann nye qeisha .. semoga dia cepat2 sembuh ..
    nak beralih tahun kuut dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kakieda, maybe juga coz lps abg shane demam sambung ngan qeisha pula

      Delete
  3. ok win dah boleh komen..ehehhehee td commnet box ni xkuar

    alahai siannya...semoga qeisha cpt sembuh...musim kot sekrg....cuaca kan xmennetu..panas je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka hanim, comment ni pun dh brbh rupa.takde lagi dialog box cmment tu.tak tau nape nya.
      *thanks hanim..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers