Sunday, January 8, 2012

His passport pic..

Semalam hantar Shane pergi bergambar untuk preschoolnya. 4 keping yang diperlukan untuk fail peribadi, rekod perkembangan murid (portfolio),biodata kat kelas dan rekod maklumat murid. Serius sangat muka abang shane coz tak ada mood dan tak sihat...masih demam lagi.
ok la ni...handsome la juga anak mama..rasanya ini gambar passport shane yang kedua sejak lahir. .Yang 1st masa shane 7 bulan, buat passport untuk lawatan ke Kota Kinabalu .Buat passport coz melalui sempadan Brunei dan ada singgah kejap kat Kuala Belait umah kakak nenek Shane.Plan tahun ni nak pergi lagi...
Ini la his 1st passport pic. Mulut ternganga lagi tu..hehe.Masa ni shane memang montel.
huhuhu..little princess kami ni lom ada gambar passport lagi. Sabar ya sayang, mumy & dady still belajar lagi ..ada rezeki dalam tahun ni kita akan bercuti. Saya ngan mr hubby juga bercadang nak hantar dia pergi tadika dalam masa yang terdekat coz adik qeisha excited nak sekolah tengok abang shane dah pergi sekolah dah. Yalah, maybe dia rasa sunyi masa shane pergi sekolah. Tapi hantar dia pergi tadika yang terdekat je , cian la dia tecik2 kena bangun awal.Kalau dekat ngan rumah, senang dia nak bersiap akhir ckit..maybe hantar dia kat tadika meriah @ tadika junior bestari...
note : Lepas bergambar, hantar abang shane gunting rambut pula.So, sekarang berambut pendek dah dia, nampak lebih kemas lagi

10 comments:

  1. Handsome la Shane ni, kecik2 tembam bila dah besar makin aktif tu yg slim.

    ReplyDelete
  2. @A D I A
    thanks adia.budak2 mmg mcm tu masa tecik tembam, bila dah besar mkn slim coz mrk makin aktif bermain

    ReplyDelete
  3. Demam2 pun still nampak hensem je si Shane ni. Auntie Mirror ni klu demam alamat la muka Auntie merundum je Shane... :D

    Win .. guess what? Finaly I pilih beli Nikon DSLR siang td. Minat gak dgn model yg u ckp tu...tp harga dia rupanya lg mahal. Nt la senang2 I buat N3 ttg tu.. tu pun kalau I tak segan..(segan dgn readers). Maklum ler.. I ni bukan pro pun bab2 camera ni.

    ReplyDelete
  4. @Miss Mirror a.k.a Sam
    b/p Shane : thanks aunty :)
    * wah, tercapai juga hasrat miss mirror dlm masa yg singkat.congrates ya..it'sok tu buat la entry, kongsi kegembiraan :)

    ReplyDelete
  5. pi 2nd last tuu musti shane masa tuu nangis kan .. cute jee ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers