Saturday, January 7, 2012

ShoutMix free plan is currently unavailable..



so i dah delete dah...bye2 my cute  Shoutbox
dpt tahu bln dec 2011 dulu, tapi  saja je tak delete2 lagi..heee.kalau nak pasang kena bayar kot, ntah la malas i nak ambil kesah..

8 comments:

  1. hi mumy...lama izan tak singgah sini n komen2...minta maaf banyak2 sangat. jangan majuk ye mummy...

    izan pun dah buang shoutmix tu.. tukar terus ngan fibox...

    ReplyDelete
  2. @Izan Ishak
    it's ok izan..ooo fibox tu free ya.nanti i try ya

    ReplyDelete
  3. WIN - Shoutmix I dah lama buang dr dulu lg.

    Sorry... nk tanya ni Win..Nikon 1 J1 10.1 MP HD Digital Camera System with 10-30mm VR 1 NIKKOR Lens (White) yg u sebut kat blog I td tu.. yg nipis2 tu kan? Sama tak fungsinya dgn yg besar gedabak tu? Klu sama.. baik kita pilih yg nipis je kan.. tp harganya kot2 jauh lebih mahal. :D

    ReplyDelete
  4. yang tukar ke fibox macam kat umah akak ;)

    ReplyDelete
  5. oo kena bayar ek,saya pun dah buang. mari kita pasang fibox ramai2.

    ReplyDelete
  6. @Miss Mirror a.k.a Sam
    ya, yg selalu keluar kat iklan tv bulan dec, harga tak pasti sangat coz yg sy lihat dlm harga $..

    ReplyDelete
  7. @ieda
    thanks kakieda..win dh cuba pasang fixbox tu smlm then win delete lagi pulak.hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers