Thursday, January 5, 2012

Hari Pertama masuk sekolah..

Buat tajuk hari pertama masuk sekolah teringat pulak lagu terima kasih cikgu...u all mesti tau lagu tu kan?
Layan je la gambar2 shane dari persiapan awal pagi semalam sehingga kat dalam kelas prasekolah Gemilang.Kalau nak cerita, memang tak habis la..
Shane baru dah mandi & 1st time memakai uniform sekolah. Mandi seawal 5.45 pagi. Cian shane terpaksa bersiap awal sangat ke sekolah coz nak ikut masa mumy. Mujur la dia tak menangis..masih mengantuk lagi.
Kira la si daddy macam wartawan captured pic2 kami berdua sampai masuk dalam keta.Cayalah...thanks so much.
Aksi Shane melambai nenek & dady, adik qeisha belum bangun lagi masa ni. Yalah..awal sangat kan.Hrmm..tengok pic ni kan, shane memang macam gaya VIP la.hehe
Lego time...
Seronoknya Shane main sama2 rakan sekelasnya...gud boy ya sayang :)

12 comments:

  1. Sama la anak I pun Win.. mandi pkl 5.45, tp mlm mmg kena tido lebih awal.. klu tak.. kesian kan.

    ReplyDelete
  2. wahhhh bestnya tengok shane... mesti excited nak gi... :)

    ReplyDelete
  3. @Miss Mirror a.k.a Sam
    mmg cian tgk dia masih nak tidur lagi. then on the balik dari sklh tertidur kat keta lps minum susu

    ReplyDelete
  4. 1st day dah xcited utk shane .. gud boy lah dikk ;)

    ReplyDelete
  5. Awal bangun jam 5.45 eh, nasib Shane good boy :) uniform dia macam uniform sekolah rendah ye?

    ReplyDelete
  6. @ieda
    1st day shane excited sgt, tapi kan kakieda hari ke-3 Friday dia demam dan tak dpt turun sklh.

    ReplyDelete
  7. @A D I A
    ya, seawal 5.45am dia mandi tapi with warm water la.cian tgok dia msh nak tido.
    *ya, sama ngan uniform sk ren,tapi colour baju diaorang babyblue :)

    ReplyDelete
  8. clap3 utk shane yang sangat behave!... pagi2 dah mandi dah ye... seronok tgk dia gembira je nak pegi school.

    sama juga ngan abg naufal ni, kalau izan kejut dia masih lagi tutup mata... kelakar pun ada...

    ReplyDelete
  9. yen bangun kul 6,shane..mami yg bangun kul 530..siapkan bekal..aaha..awal sgt kan?kul sebelum 7 dah jalai dah kmidua..

    ReplyDelete
  10. @Izan Ishak
    *cian betul kan bila terpaksa kejutkan mereka yg tgh tidur lena..

    ReplyDelete
  11. @mommyYen
    so, awal la yen datai ba school.nsb ya nda nyabak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers