Thursday, February 23, 2012

shane & Qeisha milestone Feb2012

Check up kat klinik 14Feb hari tu, baru nak update milestone mereka dua ni. Lama dah nak buat, tapi biasa la asyik postpone je.Xtvt bw pun tak seaktif dulu lagi dah.

Milestone abang shane:

Age : 4 years 6 months

Weight: 17.3 kg

Height: 103cm

susu : Sustagen @ Nespray

mixed diet

Milestone adik Qeisha:

Age : 3 years 6 months

Weight : 13.5 kg

Height : 95cm

susu : Sustagen @ nespray

mixed diet

apa yang sama kat pic ni??


5 comments:

  1. semoga qiesha dan shane sihat2 selalu , membesar bagai juaraaaaaaaaa ;)

    ReplyDelete
  2. Lama betul Mamanya si Shane & Qiesha ni tak update blog.. sangkakan dah merajuk you Win..

    ReplyDelete
  3. Hello, mumyShane. Sori ya, lama suda kak tak blogwalking ke sini. Jarang2 dah kak update blog, hehe... Wah, cantik gigi anak2 ni...:D

    ReplyDelete
  4. amboi...membesar bagai johan neh ya,..bak kata yen,i am champion,mommy!

    ReplyDelete
  5. kakieda: tq so much..moga anak2 kita semua membesar bagai juara ya
    missmirror: bz ngan assgnment & kerja2 sklh win.tak merajuk punya,hehe
    kakimun:its ok kakimun,win pun mkn jarang update blog dah
    mommyYen: wah, hebatnya yen :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers