Wednesday, February 15, 2012

today- we have a breakfast at....???

Hari ni saya ambik CRK( cuti rehat khas) coz  ibu saya ada appointment kat klinik pergigian. Kena hantarnya awal pagi. So hari ni my son pun turut tidak ke sekolah. 1st time hantar adik qeisha ke sekolah, then terus bergegas ke klinik takut lambat. Namun ramai lagi yang lebih awal, klinik gigi tu kat poliklinik. Tersangat la ramai manusia..hinggakan langsung tak da tempat nak parking keta.Lastly, saya suruh nenek shane pergi dulu. Sementara tu, saya & shane pergi breakfast kat kfc yang terdekat.Terlalu awal kan, so kami berdua saja la yang breakfast kat sini.Saya gunakan peluang ini captured pic anak bujang yang sedang menikmati hidangan.
yummy!!!!  JR Bfast kepunyaan abang shane.
Shane makan hingga licin, ya la dia cuma minum susu je kat rumah tadi coz memang plan nak bawak dia breakfast kat luar.
I have a breakfast with Pancake blueberry platter.yummy!!! 1 pancake saya bagi ngan shane.
Lepas breakfast kami berdua pergi klinik gigi semula untuk temankan nenek shane. Syukur, dapat parking.
Jemput Qeisha balik sekolah. Happynya dia dapat tapau pancake tu.Posing maut lagi tu.Alahaiiiii ....bak kata shane kalau dia tak puas hati.
ok all...nak iron baju untuk esok pula.Babaiiii

4 comments:

  1. Nampak sedap pancake tu... Ada bintik2 bluberry, esok2 nak cuba gak la Win.

    ReplyDelete
  2. sesekali bfast di luar dgn ank2 bestkan win ;)

    ReplyDelete
  3. hai shane..
    makin hensem org bujang tok aa..

    ReplyDelete
  4. miss mirror: jgn lupa buat entry pancake tu ya :)
    ieda: ya kakieda,bkn selalu
    mommyYen: yen pun mkn hensem :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers