Saturday, July 21, 2012

Ada apa dengan Hadiah??

Happy Saturday 2 u all & have a nice day..
Saje je buat entry ni, suka2 ..ada peluang on9 , nak la jugak buat simple post..
Ini cenderahati la, hadiah juga kan. Saje je nak upload kat sini coz nampak cute sgt. Ini adalah cenderahati daripada ppd untuk saya masa buat "in house" tentang bengkel asas tarian & vokal hari tu,lama dah tapi nak buat post asyik bertangguh. eh memang dia ni suka bertangguh la kan.Penyakit "m" selalu je nak menyerang bah, what 2 do..hehe
Ini pula hadiah bday saya frm my SIL. Dia memang tau kesukaan saya, hadiahkan baju jenama "diesel".suka la sangat2.tq kak :)..luv u
Ada apa dengan hadiah ya? kenapa semua org suka bila dapat hadiah?adakah sebab dapat benda free? pentingkah hadiah? siapa lagi suka? yang memberi @ menerima?

sweet kan? saya pernah baca dlm entry slh seorg rakan blogger "bahawa hadiah dalam kehidupan antara individu dan seseorang manusia memiliki pengaruh yang signifikan untuk terwujudnya ikatan dan hubungan sosial, ia sentiasa berulang setiap tahun diberi di acara-acara keagamaan, kemasyarakatan, dan selainnya. Dengan hadiah, terwujudlah kesempurnaan untuk meraih kecintaan, kasih sayang, sirnanya kedengkian, dan terwujudnya kesatuan hati"
betul kan??
dan...bila memberi sesuatu dengan seikhlas hati..rasa sangat bahagia bila melihat insan lain gembira dan terharu dengan sesuatu yg kita hadiahkan..sejuknya rasa di hati kan.
* Thanks God....dengan rezeki yang diberikan, sungguh saya rasa bersyukur dan bahagia dengan segalanya :)
pic tiada kaitan dengan entry...pic masa sukan sekolah 11 julai hari tu kat stadium terbuka...kami semua dlm gambar di atas menghadiahkan senyuman manis buat semua yang ada singgah kat sweet blog ni..hehe

* kepada semua rakan2 yang beragama Islam..selamat menyambut bulan puasa ya.Hari ni mula kan?

note: plan petang nanti : santai2 with family my SIL kat taman selera...mesti best nanti,lama dah kami tak berkumpul sama2.yang paling seronok adalah anak2.kan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers