Friday, July 20, 2012

Let's Talk Unity : Tea with the Chief Minister

hai everyone,
pos laju ni, coz i sangat2 mengantuk.
about the dialogue with the Chief Minister YAB Pehin Sri Haji Abdul Taib Mahmud "unity as a foundation to secure our future'petang tadi. thanks so much to our PK1 memberi peluang join dialog ni. Dapatla peluang kali kedua melihat chief minister secara live.Tapi mem dia yang cantek tu tak ikut pulak temankan dia.heee
 
Takkan la u all tak kenal which one is chief minister of sarawak?
kami semuanya ada 5 kump & 5 meja. Saya kump 3.Pic di atas : antara ahli kump saya, bkn semua sklh yg menyertai, juz beberapa buah sklh,kolej,company & university yg trepilih sahaja. Peserta yg dipilih pun yg berumur 35 tahun ke bawah.If tak silap saya la.tapi saya tak tau nak tanya apa masa group discussion on question,,juz join je la.segan tau!
pose malu2 segan2 ckit je ambik gambar tadi. seganlah sangat kononnya, ramai sangat wartawan dgn camera yg power2, so rasa malu pulak dgn dslr i yg biasa2 saja.cehh!!
heee dapat la baju free, white colour lagi.sukaa tau! :)

ok la, bzbee memanjang je saya, if ada sedikit masa free..lebih suka lepak depan tv & layan korean drama.ada tak yang sama minat crta korea?ok la...akhir sgt dah saya tidur ni, esok kan kena bangun awal.Takpe..esok kan jumaat, awal balik, huhuhu..

3 comments:

  1. Nak segan apanya Win, dah pakai cantik2 kaler pink lagi!. Cantik la baju you!. Bak sini I pinjam utk raya.. hehe.
    Tapi kalau I yg pemalu ni (pemalu la sgt) mmg penyegan orangnya bila dah kumpul ramai2 cenggitu.

    *korean drama?. My fren, si comeisari.blogspot tu la yg paling suka sgt.

    ReplyDelete
  2. wahh win nampak lain lahh
    nampak mudeee ..
    like ur new face dear ;)

    ReplyDelete
  3. miss mirror: ntahla, mmg susah nak elak rasa segan tu kan.cantik ke baju i?hehe..blh saja pinjam if la miss mirror sudi.heee
    kakieda: huhuhu..tq.sukanya i.trs win perasan jap.:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers