Thursday, October 25, 2012

Birthday surprise for my lovely husband

Hai semua..
Moga u all baik2 saja. Lama sgt dah 'The Sweet Life' blog i ni tak berupdate. Banyak sebenarnya perkara yang tertangguh saya nak story kat sini , tapi ini kan hujung thn busy bee yg tak terkata, so,i cuba utamakan yg lbh penting specially yg berkaitan dgn anak, tugas di tempat kerja, tutorial & tugasan. Ada masa lagi nanti, akan saya buat post juga, sbg kenangan di blog saya yg sweet ini.hmmm..sweet la sgt.heh. Lupakan semua itu di waktu cuti ni, perkara biasa bah itu, nanti tak ada kerja bosan la pulak kan.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

22/10/2012, Monday lepas is was my mr hubby birthday. Saya mmg tak plan nak celebrate bday dia coz last year pun tak celebrate juga. Lagipun masa tu, adalah hari our little princess discharge dari hospital. Saya memang tak cukup tidur, rasa letih sgt. Dia admitted in hosp selama 2 hari coz demam, batuk & ada jangkitan kuman kat paru2. Pagi masa nak discharge tu, my SIL call, dia plan nak buat bday surprise utk adiknya (my hubby). Dia bagitau dia nak masak utk dinner mlm tu, saya juz ready cake & vegetables je. Sweet juga kan,saya ikut je la, dia dah bersusah payah masak memasak semuanya khas utk  mr hubby & kami semua..thanks so much dear...This bday may be simple but was simply amazing kan darling. Jom layan gambar2 masa tu..
Readymade chocolate cake...tak berapa yummy coz ada dicampur buah prune dlm cake tu. Saya tak suka, sikit je i makan.
Perkara biasa kan, if ada bday cake anak2 la yg over excited. Suka coz mereka sgt happy. Qeisha lom sihat sgt tu, masih pucat je muka dia.
Kami...bekerjasama memotong bday cake si daddy.hehe.Sila ignore pisang otel & oren tu ya, dua2 menda tu is shane fav..so haruss la ada.
Sing a song.."happy birthday to dady nell"
Thanks 4 everything to my SIL...mommyImelda. Kekenyangan yg teramat masa ni.Yalah, masakan dia owez my fav. Cuti ni kita makan2 lagi la ya..
and ..to my mr hubby..
U are complete my world.May you get all that you deserve in life, &

May you get things easy, without any strive..luv u sweetheart, happy belated bday!

ok all..happy Thursday & have a nice day!

4 comments:

  1. hai dear winn
    eppy bday for ur hubby !
    semoga dia sentiasa bahagia bersama win dan kids .. berjaya dan panjang umur ..

    budak2 kalau pasal bday dan cake always be the 1st ;)) .. aah lah nampak qeisha x berapa nak sihat lagi tuu ..

    ReplyDelete
  2. tq 4 ur wished kakieda..
    * ya, qeisha baru discharge hari tu..

    ReplyDelete
  3. Baiknya yr SIL siap wat suprise2 utk yr hubby.

    Eh Win, I suka kalau kek ada prune, prune bagus utk kecantikan mata dan pada I ianya sgt sedap.. bagi kat I jelah kalau u tak nak..:D.

    ReplyDelete
  4. ya, dia mmg baek..:)
    win suka prune, tapi tak suka if mix ngan kek.:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers