Thursday, March 25, 2010

Myprincess Qeisha

Wachaaa!!!! Hi everyone...
Inilah pose2 terkini saleisha qeisha.Makin pandai posing dah..

Serius jugak muka qeisha kat pic ni. Sometime, mahal gak senyuman anak dara saya ni. Tahi lalat atas bibirnya menjadi pemanis.(chewah)

HI..5!!!!!!

   
Qeisha ni memang suka panjat memanjat..kat pic ni ok juga ada beri senyuman. Lagi comel la sayang mama senyum tunjuk gigi yang putih tu.

      
Cantik tak gigi qeisha?????

          
HUHUHUHU...CAM NI LA MUKA QEISHA MENANGIS.NYARING SANGAT SUARANYA KALAU MENANGIS..TON E GITU

Anak manja dady..balik dari keja ni..belum sempat masuk umah..nak pose ngan qeisha dulu la pulak.



Ni pic shopping kat mall hari Ahad hari tu..21/03/10..bes jugak ada sale.

Wadeh..qeisha sendiri yang letak pooh tu kat kening dia.Pooh tu hadiah hari guru daripada student saya last year.

**sekarang ni qeisha dah 1 year 7 months..

4 comments:

  1. Waaa mmg mahal lah tahi lalat atas bibir qeisha tu...aunty suke tau :D

    ReplyDelete
  2. ya memang mahal sangat la tu.hehehe

    ReplyDelete
  3. cute mat cduai baby d.....teeringat ku ke kazen-mazen,nephew n niece ku d bintulu din....hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers