Thursday, November 18, 2010

kursus peningkatan profesionalisme literasi ict guru2

Morning all...harap semuanya baik2 saja. Mulakan hari anda dengan senyuman. Beberapa hari dah tak ada post & blogwalking. Saya ada kursus di Sibu, bukan tak de line tenet ya,tapi masa amat terhad.Entry sepanjang berkursus di Sibu..
Place :Paramount Hotel, Sibu
Date : 14-16 Nov 2010
Right pic : with my roomate kat sibu,kak Mai yang ayu.
Penginapan dan makanan ditaja oleh KPM.
Member2 dari Miri, 6 orang kami semuanya. Peserta kursus ada 126 orang, dari bahagian Sarikei,Meradong, Julau, Mukah dan Sibu.
Suasana semasa berkursus,masing2 tekun melayari internet. Saya agak boring dengan line tenet yang slow, coz terlalu ramai pengguna dalam satu masa.Saya paling suka slot 'movie maker', sebelum nie agak kureng nak buat semua tu.Saya juga ada bertemu dengan 3 orang rakan lama classmate masa form six di Meradong dulu,seorang classmate kat maktab. Happy dapat bertemu dengan mereka. Mereka kata saya tak berubah, masih macam seperti dulu, cumanya bertambah berisi.hehehe
Makan2 time..with geng2 dari Miri.They r very sporting.Ada sedikit masa terluang kami berempat ni jalan2 saja kat bandar sibu. Yang bestnya kat Sibu, harga barang lebih murah berbanding kat miri specially kain.
Ole2 untuk dua orang buah hati saya Shane dan Qeisha...mumy beli story books je. 2 hari berjauhan ,tersangat lah rindu...

@ Banyak juga pengalaman dan pengetahuan baru selepas menghadiri kursus ini. Terima kasih kepada pihak KPM yang berusaha dan prihatin dalam meningkatkan profesionalisme guru2 di Malaysia..kami hargai semua itu.babaiiii

7 comments:

  1. ding dong...!yen bru dah pulai klinik,timbang berat..lg update milestone

    ReplyDelete
  2. semoga win akan jd guru yg cemerlang n berdedikasi...bestlah 2 beradik tu dpt books..

    ReplyDelete
  3. kmk kenal salah sorang cikgu teman kursus kak win ya...guru pembimbing kmk dolok..cikgu hajah dr sk anchi..IM correct????

    ReplyDelete
  4. mommyYen:au,legi ku meda
    hanim:tq so much hanim.ya happy sangat mereka dua
    anonymous:yes,correct.ckgu hajah la tu :)

    ReplyDelete
  5. ehh, win dah gunting rambut??so comel la

    ReplyDelete
  6. owh momyShaneQeisha teacher ye? Same with my mom and dad...

    neway, like your hair.. cute.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers