Friday, December 3, 2010

I LOVE MY DAY Contest by MummyDarin

tq so much 2 mummydarin coz dah invite saya join contest ini.Contest ini dibuat oleh mumyDarin sempena bulan hari jadinya.
Berkuatkuasa sehingga 31 Disember 2010 11:59PM


Macam Mana Nak Sertai Contest ni??

Nama glamour : win
Tarikh hari jadi ini :10 April 2010
Birthday saya yang ke-28 tahun ini disambut sederhana sahaja. Hanya dihadiri oleh suami,anak2,adik & ibu saya. Mereka plan nak celebrate kat luar tapi gara2 ibu saya nak tengok konsert AF, terpaksa celebrated kat rumah saja.Ada saya buat entry tentang birthday ini kat my older post mybday.Saya sangat bahagia dan gembira kerana suami dan anak2 sama2 meraikan birthday saya.Sangat terhibur melihat gelagat anak2.Lawaknya anak sulung saya Shane nyanyi lagu 'happy birthday to Shane' pada mulanya.Dah dengar dady sebut 'happy birthday to mumy' baru dia sebut mumy ulangan lagu kali kedua.So funny...tengok aje la aksi dia tepuk tangan.Qeisha tak nak jauh dari mumy..
ok, itu saja story bday saya..

* Hadiah pemenang contest ini adalah sesuatu yang istimewa diterbangkan jauh dari Europe dan jugak ada "mystery gift" yang hanya diketahui selepas pemenang diumumkan..

4 comments:

  1. gud luck dear :)
    nice pic tauuu tuu

    ReplyDelete
  2. ala la comelnya mak u tanak kuar sbb nak tgk AF :)

    ReplyDelete
  3. Hi MomyShaneQeisha..
    so sweet bila anak - anak and suami celebrate birthday
    tak kisah walaupun ssoooo simple...
    love to red your story.. good luck okeh

    ReplyDelete
  4. kakieda:tq kak
    adia:ye lah..kena ikut juga kehendak org tua kan
    mummyDarin:ok,tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers