Thursday, June 9, 2011

Home Theatre Midi Hi-Fi System (sony) saya = Hi-Fi kat diari AF9

hAppy Thursday all
Lama dah perasan sebenarnya. Takde motif lain ya, saje je suka2.syok sendiri la kan. Berkenaan dengan Hi-Fi kat diari AF9 yang sama dengan milik kami juga.Adik ipar saya yang mula perasan dulu, terus dia bagitau saya.hehe..jgn marah ya.Tak baik tau..haa..tak caya.jom tengok pic bawah ni..
Sila lihat HI-Fi kat belakang Azri tu.
Then...
lihat pic kat bawah ni..

Hi-Fi kat umah i. Hrmm, sama kan..elehhh tu pun nak bangga kan..takdelah.takde maknanya.Ye tak?
Tapi kalau nak berkaroake mmg puas hati dengan sound effect nya.

ni pula pic pinjam dari mr.google...
kelebihannya ialah..
The LBT-ZUX10D Hi-Fi Component System has enough power to fill a room with Digital Cinema Sound. Karaoke functionality will keep the party going and the X-Trance Pro feature adds funky sound effects to your music.

oh ya, agak2 siapa ya juara AF9? Sama2 kita nantikan konsert akhir 12hb ni. Saya rasa Fina kot.Ye la suara dia mmg power.Juz agak je la, tak betul pun tak apa kan...

3 comments:

  1. U rajin berkaraoke ke Win? I teringin gak nak berkaraoke kt rumah klu boring2.. tp alat2 karaoke kat rumah ni semuanya dah tak ok plak.. cam malas nak beli baru.

    ReplyDelete
  2. kelasss win...AF9 pun ada sama mcm win..mmg betul2 baguslah kan snda tu..sy plak mmg xminat karaoke..suara sy xsedap.hehehehe

    ReplyDelete
  3. mm: sometimes je miss mirror, nak release tension
    hanim: kelas ke?hehe.seronoknya saya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers