Thursday, June 16, 2011

Shane & Qeisha @ Mega Leisure World Amusement Centre

Hai all,
Tak terasa minggu ni cepat berlalu, esok dah Jumaat dah. Saya rasa hari Jumaat adalah hari yang paling orang sukaI termasuk saya sendiri. Ye la, hujung minggu yang dinantikan, peluang beriadah dan berehat bersama family tersayang. Tapikan, semester ini saya rasa lebih busy, coz every week ada tutorial. Tak macam sem lepas, 2 minggu sekali je ada tutorial.
*******************************
About the post ; Shane dan Qeisha sangat happy & enjoyed at Mega Leisure World Amusement Centre iaitu pusat hiburan keluarga kot. Weekend lepas berkunjung ke sini, Seronok sangat melihat mereka berdua sangat happy.
Shane syok sangat dapat drive car tu, sungguhpun masih lesen 'L' kata dadynya. Asyik2 je accident, hamnpir2 nak langgar car orang lain. Nasib baik yang lain dah expert pandai mengelak daripada kena langgar oleh shane dan adiknya. Si adik qeisha pula macam VIP, duduk je jadi penumpang.
Bila dah makin expert, Shane tak nak balik pula. Asyik2 suruh ambik/tukar token. Aduhailah..lucunya masa mereka dua naik heli tu, shane gayat & takut sangat pada mulanya, sampai berpegang kat baju qeisha. Adik relax je, tengok abangnya takut.Tapi kejap je takutnya..
Muka bangga shane after drive red car tu. Pic 1 lagi : Shane keletihan & dahaga sangat. Sekejap je habiskan susu tu then terus mengantuk. Si dady pun mengantuk juga, ye la sampai terpejam sama mata tu.hehe :)
That's all ya...

4 comments:

  1. seronoknya la riadah sesama.. nak jugak sepasang anak macam awak.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. bestnya dorang main tu win..ni utnungnya kalu adik beradik lahir rapat2 nie..adalah shane kwn utk bermain...mcm close sgt dorang yer win...terornya shane drive...boleh lah drive dtg umah untie...:)

    ReplyDelete
  3. lawa dua ya main drive car,yen kompom takut asai ku..nda kala ya.hopefully someday,ka mai ya main ga..bila kitai bercuti sama?cuti raya ka?bc tuturial nn?

    ReplyDelete
  4. Hello, momyShane. Masa anak2 kak kecik2 dulu pun, suka betul drive mini car tu, hehehe.... Lucunya mereka......:D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers