Saturday, June 25, 2011

my new blog title : The Sweet Life

Hai all..
Juz nak inform rakan2 blogger yang saya dah tukar blog title & layout 'The Sweet Life' tu la title baru blog mumyshaneqeisha ya. Berkenan sangat dengan tajuk tu kerana segala kenangan manis dan indah akan saya kongsikan di blog kesayangan saya ini. Segala yang pahit dan boleh dijadikan pengajaran serta iktibar juga saya selitkan. Tapikan kita mesti tak nak kehidupan yang sedih dan tak manis.ye tak?

Inilah new layout blog saya. Hasil edited saya sendiri..ok2 je tu. Mmg tak teror sangat nak edit & Ahasilkan blog yg cute dan cantik. Nanti2 la jengah blog yang ada tutorial tentang blog, if la ada masa free..tugasan bertimbun sekarang nie, malas gue nak fikirkan sangat. Release2 tension, cuba2 saya edit blog ni. Rasa puas hati bila diri sendiri yang hasilkan walau tak secantik mana.
and....

this is my blog footer.So many sweetcakes rite? Ye laa, dah titlenya 'the sweet life'.
Background header & footer tu saya jumpa kat google ya, then saya edit2 with photoscape je. Sekiranya ada persamaan dgn background rakan2 blogger yg lain , hard to say "minta ampun aku" heee
ok2...thats all..biasala mmg selalu nak buatsimple entry je :)

3 comments:

  1. Patut lama x tulis blog. Kak win muncul dgn blog baru. Sweet as the name kak win, I likeee...

    ReplyDelete
  2. oooo...terer dah edit blog,gud gud...!ahahaha,mnh tok..sweet..

    ReplyDelete
  3. aieda:thanks.. sometimes no idea nak buat post..
    mommyYen:ahaha..pandai nn ngoreng ku neh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers