Wednesday, November 30, 2011

Family day part 2 @ megalane bowling

Sambungan cerita bsn family day...
Xtvt seterusnya bowling games @ bintang megamall ( 27/11/11 on sunday). Memang meriah sangat, semua yang menyertai sangat seronok.
Jom kita lihat karenah mereka bermain bowling..
pic atas : permulaan..sesi bergambar ramai2
Pic bawah kiri : peserta2 bersedia menunggu giliran
Pic bawah kanan : Shane memerhatikan dadynya main bowling
Aksi2 mereka, semuanya hebat2 belaka..specially kanak2 yang berbaju belang2 tu. Nasib la ada kategori kanak2, kalau tidak yang dewasa tu semuanya tewas kalau dilihat dari mata keseluruhannya. Memang hebat kan, tengok saja la cara dia bermain. Hubby saya bagitau dia & familynya memang berminat dan selalu bermain bowling kat sini pada hujung minggu. Best kan.
dady & Shane..shane2, sangat setia memberi semangat kepada si dady di samping menjadi mat kacau.hehe
Bila shane dah boring..macam2 karenahnya. Adik Qeisha tak ikut, dia belum bangun lagi masa kami bertiga turun dari rumah. Nak cepat, xtvt bermula kul 9.30 am.Breakfast pun kat luar je.Abang Shane memang bangun awal, coz jadual tidur dia dah berubah. Malam tidur awal, siang jarang tidur.
*si mama jadi penonton setia.Next time nak bawa mr hubby main bowling la..
Inilah wajah2 pemenang masa tu..ada 3 kategori. Kategori perempuan dewasa, lelaki dewasa dan kategori kanak2.Congrates 2 all of you.cayalah...!!!
* saya sangat tertarik dengan aktivit family day diaorang nie..

 note: next entry is black & red nite...tadaaaa

2 comments:

  1. kalau berxtvt nie x der program bowling x sah kan win .. seronok sbb ramai penyertaan :)

    winn menang yeee ..

    ReplyDelete
  2. bowling games join ramai2 memang best kan.
    *kakieda, saya mestila menang walau jadi penonton, coz my nickname is 'win'.haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers