Monday, July 9, 2012

Lalalala..my dreams come true!!!

Hati berbunga riang bila sesuatu yang diimpikan menjadi kenyataan. Akhirnya..marble white samsung Galaxy III yang ku idamkan selama ini telah menjadi milik ku. Ada tak yang sama mengimpikan smartphone ni? Syukur sangat2 coz tercapai la juga hasrat hati ini. Thanks so much to mr Hubby coz sanggup memenuhi hasrat hati..surprise sangat tau!...
*


*



*

tadaaaa...
cover pun saya pilih white colour..coz itu ialah my fav colour..
Walau tau banyak la pic2 ni kat google..tapi nak abadikan juga kat sweet blog saya ni milik saya sendiri..
Baru nak berkenalan dengannya...belum pandai & belum serasi lagi. Mr hubby yang lebih pandai dari i...apapun, lama2 nanti serasi la juga kan :)
There is a smartphone...
so smart, its pick the best photo,
so versitale you can multitask,
so human, its only sleep when you do,
Designed for humans...inspired by nature..
(haaa, ikut macam kat iklan dah)..hehe

note : malu2 kucing sebenarnya nak buat entry ni..takut ada yang kata "riak" pula.mmg ada pun spesis yg mcm ni kat luar sana kan. Dulu nak buat entry ttg keta baru rasa segan, nak buat entry ttg my dslr pun segan juga..tapi kini saya tak peduli..asal kita bahagia kan.Blog ini milik kita sendiri , saya hargai saat2 manis dalam hidup saya dan syg sgt dgn blog saya sendiri.Kalau boleh semua saya nak post kat sini apa yang saya suka, kenangan manis dan sebagainya, if ada  yang "menyampah"..jangan la salah anggap ya, coz niat saya tidak seperti yang kalian maksudkan.Dan rasanya tak ada saya paksa nak singgah ke blog saya sekiranya tak suka...lumrahkan...tak semua orang suka kita.

5 comments:

  1. Wah!. Besttttt!!. I blom dpt lagi impian I yg ni.. I pun nak tunggu hubby I hadiahkan. (tapi rasa2nya tak akan kot sbb hp yg dia belikan ni pun I jarang "peduli"kan (jarang on sgt) hehe.. mesti dia fikir dua kali utk belikan lagi).

    *riak?. I pun kdg risau klu entry I yg psl "makan2" tu org akan kata riak.. tp nk wat mcm mana.. kita blogger nak raih traffic (kalau I la), dan lg kita ada fb fanpage berkaitan "jln2 cari makan".. klu tak post, tentu fan kita lari plak. (sigh)... Pedulikan je la Win kan..;D

    ReplyDelete
  2. ah..jeles la ai..
    harap2 ujg taun tok en hubby ka menunai kan impian.

    miss mirror:takde riak nya kan..brg kita,sukati kita nak show..

    ReplyDelete
  3. miss mirror : hehe,betul tu msti dia fikir 2 kali nak belikan
    *so skrg kita tak payah risau lg la kan, pedulikan je..:)
    mommyYen: auk, ya akan beli utk d pastinya.au amai ga, brg kita kan suka hati la kan,ada saya kesah, hehe

    ReplyDelete
  4. suka smart phone...kena sentiasa selenggara dan kemaskini nanti dia jadi lembab :)

    ReplyDelete
  5. Bitt: oh ya ke?tak nak la kalau dia lembab.huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Credit

my Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers